收起

我要进修
  • Talents Cultivation
  • Educational Programmes

Fuwai Hospital is an internationally renownedcenter for the diagnosis and treatment of cardiovascular disease integratingmedical care, education, scientific research and disease prevention. It has theextensive cooperation with internationally advanced cardiovascular diseasecenters, and has made significant contribution to the training ofcardiovascular professionals.

Based on the concept of Broad View of Talents,Fuwai Hospital has supplied the nation with a great number of outstandingcardiovascular professionals, contributing to its reputation as a nationalincubator of talents in the diagnosis and treatment of cardiovascular disease.With our constantly rising international influence and frequent international communication,some departments in our hospital have provided training to scholars from America,Indonesia, Egypt and so on, achieving satisfactory training effects.

In order to adapt to our rapid development,normalize management of international communication, and provide qualityservices, on the basis of the refresher doctors training programs in our hospotaland drawing experiences from other hospitals in foreign scholar training, FuwaiHospital launched the Visiting Scholar Programs. Our programs include ZhuXiaodong Scholarship, Gao Runlin Scholarship, training program of Vascular SurgeryDepartment, and training program of China Oxford Centre for InternationalHealth Research. Cardiovascular scholars interested in these programs arewelcome to contact us.

Contact us:

E-mail: fuwaiyiyuanjyc@163.com